Ergonomisch advies

Ergonomisch advies

Ergonomie is het aanpassen van de omgeving/omstandigheden aan de mens. Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen van je werkomgeving, je huis of je tuin. Daarbij is het de mens die in principe de maat der dingen bepaalt, en niet andersom. Door je werk, huis of tuin goed in te richten, kan je prettig en gezond werken, klussen, koken, tuinieren etc.

Studio UP!date kan je helpen bij de inrichting van je thuiswerkplek, je huis of tuin. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van je nieuwe keuken. Een goed ergonomisch ontwerp levert je jarenlang plezier op! ... de kleuren en andere smaakgebonden zaken laat ik graag aan jou over.

 

Studio UP!date richt zich in de zakelijke sector vooral op adviestrajecten rond beeldschermwerk, baliewerk en ander zittend werk. Dit kan een individueel werkplekadvies zijn, bijvoorbeeld voor een medewerker met klachten of een handicap, maar ook een cursus beeldschermwerk voor groepen medewerkers is mogelijk.

Het spreekt voor zich dat een ergonomisch adviestraject kan worden aangevuld met individuele of groepslessen in de Alexandertechniek. Want niet alleen is het goed om de werkplek goed in te richten, het is nog veel beter als die werkplek ook goed wordt gebruikt!

 

 

Contact: Marjo van Elsdingen - 06-286 11 870 - marjo@studioupdate.nl